Merhaba ben gökçe ve bu olayın gerçek olduğuna eminim.
Siz inanmazsanız inanmayın nese baslıyorm.bu arada yas25
biz lunapark çalışanları her akşam insanlar bitince aletlere bineriz ilk korku tüneline bindik yanımda lunaparkta benim gibi çalışan kardeşim gökhan vardı.biz gökhanla birlikte bindik ve içeri girdik önümüze bi oyuncak hayalet çıktı ondan sonra elektirikler kesildi ben hemen geri çıkmak istedim kardeşim gökhan hayır gezelim nasıl olsa fenerimiz var dedi bendede gökhandada 2 adet fener vrdı fenerleri elimize aldık içerden sesler geldi ben kardeşime yalvardım geri dönelim diye arkadan bir el bana dokundu meğer arkadasım tuğçeymiş hem krktum hemde güldüm sonra ben beyaz bisey grdüm bir baktım
tuğçe yok gökana sordum görmemiş gökanla birlikte diğer arkadaşlarımın çığlık sesini duyduk gökan kayboldu hemen tünelden çıktım zifiri karanlıktı dışarda olsam bile feneri açtım.
küçüklerin bindiği salıncağa gittim tuğçe ordaydı ağlıyordu tuğçeye ne olduğunu sordum bana korku tünelinde çok korktuğunu ve çığlık seslerini duyup kaçtığını sledi bnde gel hadi dedim gitmek istermisin dedim hayır sabırlı olup arkadaşlarıma yardım etmem lazım dedi ve biz jeneratörleri açtık arabalar çıktı arkadaşımız serdar kanlar içinde çıktı hemen polisi ve abbulansı çağırdık ben gökhan tuğçe ve yakut olayın çokunu atlatamadık.(serdar tek binmişti)
( Alıntı )