| Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz | |
|
+66Diantha. sendies# brokenleaves. Katren'} MehmetCan waldorf. 'pinkstick. SweetPie~ Juliet. #Casselina. burvoice Miss Daisy 'mebosego♥♥ Quiet " SloryStar Eleanor pieterse. mabelle. WitcH ~ alisonlovato blackout. MC|Lovely buselena Lanette. Lizzie Nymphadora.* Daydream. unstruggle. fletchelia. Sensations RockunzeLL. 'Adorable. misslewista. cassalina. Sloopiess& Alyssa. ~ chepierce Princess~ Love* Snoopie.´ selicious. MiLey♥ ' queen. .R&BQueen. Flamme* Michellen busra.miley99 priceless&. Fear'Life Alicesylvania. ƒιяѕт gℓσяу nessiepoo || SuméYye || ''SevEkremSanti.''# Dangerfoo. LoVeS_MiLEy 'Just&Mile' anhelina. Soumpouros SeLLy~ Chandelle Samantha. └ ♪Just'Dance ┘ Seher Aykız Röyeah. inscrutable 70 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daydream. Sitenin Vazgeçilmezi
Seviyeler Başarı Puanı: (230/5000)
| |
| |
Eleanor Moderatör
Seviyeler Başarı Puanı: (1875/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Paz Ekim 17, 2010 4:38 pm | |
| Kesinlikle en sıcak kanlı forumlardan birisi Mükemmel dostlukların yanı sıra Miley ve diğer disney yıldızları hakkında bilgiler edinmek için lütfen üye olun, ailemize katılın Pişman olmazsınız | |
|
| |
SloryStar Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (400/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Ptsi Kas. 01, 2010 10:56 pm | |
| Uzun süre oldu ama iyi ki üye olmuşum diyorum. | |
|
| |
Quiet " Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (400/5000)
| |
| |
'mebosego♥♥ Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (125/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz C.tesi Ocak 01, 2011 9:53 am | |
| Gercekten harika bir site (= Dostluklar bir yana yok yok | |
|
| |
Miss Daisy Sitenin Vazgeçilmezi
Seviyeler Başarı Puanı: (100/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Nis. 08, 2011 10:28 pm | |
| Bulabileceğiniz en iyi sitelerden biri burası. Dostluk, samimiyet, paylaşım.. | |
|
| |
üü Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Çarş. Mayıs 04, 2011 4:12 am | |
| dost site olmk istiyorum demiselena.1talk.net görenler bana ulaşsn |
|
| |
burvoice Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (5/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Çarş. Mayıs 04, 2011 5:48 pm | |
| Site ismi vermeden önce adminlere sorsaydın keşke. Üstelik üye sayınız çok az . Ama genede Adminler bilir =) | |
|
| |
#Casselina. Yeni Üye
Seviyeler Başarı Puanı: (0/0)
| |
| |
blackout. Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Mayıs 13, 2011 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Juliet. Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (0/0)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz C.tesi Mayıs 14, 2011 2:09 am | |
| Siteye giripte ÜYE OLMADAN çıkanın klavyesi pörtlesiin ! | |
|
| |
blackout. Bağımlı Miley Fanı
| |
| |
dangerfo Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Çarş. Tem. 27, 2011 6:55 pm | |
| <meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://taytayswift.hareket-forum.net/forum"> |
|
| |
SweetPie~ Bağımlı Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (1130/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Perş. Tem. 28, 2011 7:55 pm | |
| Reklam yapmak yasak canım. | |
|
| |
bakarmsn Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Tem. 29, 2011 8:19 pm | |
| |
|
| |
'pinkstick. Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Tem. 29, 2011 9:42 pm | |
| | |
|
| |
önerii Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Tem. 29, 2011 10:04 pm | |
| |
|
| |
nessiepoo Bağımlı Miley Fanı
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Tem. 29, 2011 10:09 pm | |
| Burası yekinforum destek değil,misafirlerimizin sitemiz hakkındaki görüşlerinin yazılması gereken bir konu mesajlarınızı düzenliyorum. Sana sabretmeni öneriyorum ve lütfen bu konu ile ilgili başka bir mesaj yazma. | |
|
| |
own Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Paz Tem. 31, 2011 8:54 pm | |
| Lütfen bu mesajımı editlemeyin. Bakıyorum da küfür etmeden sadece görüşün belirten [sitenizi beğenmedim] gibi kişilere verilen cevaplar: beğenmediysen üye olma vb şeyler. halbuki bence vermeniz gereken cevap şu: neden beğenmedin ki canım neden beğenmediğini söylersen istediğin gibi siteyi düzenleyebiliriz.Görüşün için sağol üye olmanı çok isteriz. Bu şekilde olmalı.Bence.Haa pardon siz 1945 üyesi olan koskacaman bir forumsunuz.Ne ihtiyacınız var ki o 1 kişiye. Damlaya damlaya göl olur ama bu okyanus olmuş ya artık biz yalvarmayız beğenmiyosan git! üye olma üye olsan işime gelir ama olmuyosan da ne yapayım zaten yeterince üyem var!! bu değil mi felsefeniz. Yanlış anlamayın size kötü şeyler söylemiyorum bir çok forumda karşılaştık çok burnu havada tavırlar bir misafir siteniz bence pek güzel değil yazmış.Admin beğenmiyorsan defol git üye olma yazmış. Tamam bu onların terbiyesizliği ama bu forumda da var birazcık bence böyle yapmamalısınız çünkü :
Bence önemli olan büyük bir foruma sahip olmak değil insanlık,insanları memnun edip gönlünü rızasını kazanmak. Unutmayalım ki o kocaman forumlar da bir gün 20-30 üyesi olan küçük birer forumdu. Forumları görüyorum süper grafik süper ilgi 20 üyeden fazla değil. Çok üzülüyorum üye olurum hepsine ama sırf benle olmuyor ki!! Halbuki 1 dk bile almaz üye olup onları da mutlu etsek onlar da sevinseler. Kim istemez ki kocaman bi sitesi olsun herkes ister. Kocaman siteleri olanların ne farkı var?Onlar da onlarla eşit,aynı özelliklere sahip. Biri nasıl çok büyük bir forumum var diye seviniyosa diğeri de bu sevinmeyi hakediyordur. Haa şu var birinin grafiği kötü anlarım ama onun da elinden tutmak gerek.Dost olmak gerek kardeş olmak yardımcı olmak gerek.Onun da yüzünü güldürmek gerek..
Bu kadar..Bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama son zamanlarda çok şahit oldum bunlara ve gerçekten üzülüyorum.Bakın hakaret etmiyorum,lütfen mesajımı editlemeyin.Size şikayet de sunmuyorum.Öylesine fikirlerimi yazdım,hem burası misafirlerin fikirlerini yazmaları için açılmadı mı? TEŞEKKÜRLER.- |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 12:20 am | |
| Öncelikle,bu forumda bulacağın sıkkanlılığı,"insanlığı",her türlü desteği,dostluğu başka sitelerde zor bulursun.Sitemizi senin gibi değil de iğneleyici veya küfürlü şekilde eleştirenler zaten bu siteye üye olmayı haketmeyen şahıslar olduğu için küfürlü fikirlerini önemsemiyoruz açıkçası.Ki sitemizi beğenmeyen biri için ne yapsak boşa beğenmiyorsa beğenmiyordur.O felsele ile ilgili sözlerin,onlar afersin de zübbece laflar bizden asla duyamayacğın türde.Biz bu günlere nasıl geldik sanıyorsun?Senin tabirinle damlaya damlaya.Ne demek istediğimi anlamışsındır. Birkaç sert lafını görmemezlikten gelmeye çalışacağım,eleştirin için teşekkürler,başka önerilerin varsa açığız. | |
|
| |
own2 Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 1:59 am | |
| bak işte bundan bassediyorum üye olmayacağımı nerden çıkardın bilakis ben bu forumu çok beğenmiştim. Sitenizdeki üyeleri tanımadan nerden bilebilirim kötü olduklarını?? ben bunu asla eleştirmedim bunu eleştiremem de zaten. Ben de sana teşekkür ederim,ben iğneleyici konuşmak istememiştim ama biraz öyle olmuş. Yazdıklarımı yeniden okuyunca anladım bunun için özür dilerim sizlerden. Fakat gerçekten üzülüyorum.Büyümek isteyen grafiği güzel olan ama bomboş siteler görüyorum onlar haketmiyor mu?? Sadece bunu anlatmak istedim.Siz böylesiniz ama bazı siteler var ki burunları çok havada. Bence o siteler haketmiyor o kadar üyeyi asıl.Kendi minicik hallerini unutmuşlar,ne hallere düşmüşler. Bu siteyi nasıl büyüttünüz bilmiyorum,bilmeyi isterdim çünkü merak ediyorum nasıl olur diye?? lütfen o sitelere benzemeyin büyüdükçe.Önemli olan gönül yapmaktır bunu unutmamalıyız..
TEŞEKKÜRLER..- |
|
| |
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 2:29 am | |
| Haklısın da, o büyümeyi hakeden siteler için elimizden gelen bir şey yok.İltifatların için çok teşekkür ederiz,seni de üye olarak aramızda görmeyi çok isteriz.Özrün için de teşekkürler.Burası 2 küsür yıllık bir site ve Miley de çok tutulan bir sanatçı,sanırım en büyük etken bunlar. | |
|
| |
own3 Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Ptsi Ağus. 01, 2011 2:31 am | |
| anlaşacağımızı biliyordum ne mutlu ki şöyle arayı bulmak. Gerçekten çok iyisin ve anlayışlısın (= SİTENİZİ TEBRİK EDİYORUM! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz Cuma Eyl. 09, 2011 7:39 pm | |
| mutlaka katılın ve bırakmayııın :DDD zaten bırakmayıcaksınız canlarım. |
|
| |
Seher Aykız Kurucu Admin
| |
| |
| Sitemiz Hakkında İzlenimleriniz | |