bu olay benim başımdan geçmiştir..
okulumuzun altında yatır falan var diye söylentiler vardı (bir zamanlar varmış).:
veli toplantısı saat 6 da olacaktı o gün... ben de arkadaşım ezgi ile dolaştık okulu diğer kızları bulabilmek için...belki öğretmenler odasındadırlar diye oraya gittik..öğretmenler odası karanlıktı ama çoğu şeyi seçebiliyorduk.Pencereler kapalıydı ve hiç kimse yoktu ortalıkta..sonra arkadaşlarımızı da bulamıyınca merdivenlere doğru yürüdük..kapıyı iterek açtım ve onları bir türlü bulamadığımın siniri ile kapıyı kapattım...Merdivenin 3. basamağında kapı arkamızdan kendi kendine kapandı!!! ve hiçkimse yoktu ,, pencereler de kapalıydı!
korkmuştukk..sonra 4.sınıfların katına gittik..bizler akıllı tahta kullanıyorduk ama 4. sınıflar tahta kullanıyordu..arkadaşım ezgi hemen o sınıfa girdi ve tahtaya bir şeyler yazmaya başladı..beraber o sınıfı korkutmak için bir şeyler yazdık ama silineceğini biliyorduj hademeler tarafından fakat yine de yazdık. Sonra ezgi delirmeye başladı! korkmaya başladım ve arkaya döndüğümde bir kadın gördüm..bana tuhaf tuhaf bakıyordu...sonra gitti ben de arkasından baktım fakat kadın orada yoktu...yer yarılmışta içine girmişti sanki! sonra arkadaşım düzelmeye başladı...
ben gerçekten kokmuştum