DemiLse* V.I.P Üye
Seviyeler Başarı Puanı: (2030/5000)
| Konu: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 2:37 am | |
| Fotoğraflardaki sayfa adını ciddiye almayın. Ders bana ait. Bir de ben unuttum onu fotoğraf çerçevesi gibi görünmesi için o beyaz yerin alt kısmını biraz daha büyük yapabilirsiniz. Uzun olduğuna bakmayın, oldukça kolay. Umarım işinize yarar. Burada bir resmi kaydedememişim. Kusura bakmayın. O yüzden anlatıyorum. Üstteki ilk üç katmanla ctrl + G yi tıklayarak bir grup oluşturuyoruz. Sonra tekrardan grubun kopyasını oluşturuyoruz. Yukarıda anlattığımın aynısını yapıyoruz ve bundan sonra resmimizi istediğimiz hale getirene kadar aynı şekilde grupları çoğaltıyoruz. İstediğimiz hale geldikten sonra fonu oluşturacağımız resmi açıyoruz. Ben fon olarak bu resmi kullanacağım. Bu resmi tutup katman 1 in üstüne bırakın. Arka planı tam olarak resme yerleştirdikten sonra istediğiniz yazı efektini ekleyin... SONUÇ: Kolay gelsin... | |
|
gamze. Süper Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (50/5000)
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 2:53 am | |
| Bu çok ama çok güzel :O Denemek istiyorumm Hafta sonu | |
|
DemiLse* V.I.P Üye
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 3:26 am | |
| Dene. Ve sonucunu da burada paylaş lütfen. | |
|
gamze. Süper Miley Fanı
Seviyeler Başarı Puanı: (50/5000)
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 3:35 am | |
| Tamam söz | |
|
Seher Aykız Kurucu Admin
Seviyeler Başarı Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 3:23 pm | |
| Özge Bu harika olmuş! Bunu kesinlikle denemeliyim. emeğine, ellerine sağlık. Başka böyle bildiğin farklı şeyler varsa konu konu anlatır mısın? +35 rep çok teşekkürler. | |
|
DemiLse* V.I.P Üye
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Perş. Mayıs 09, 2013 8:14 pm | |
| Zamanım olursa anlatırım. Rica ederim. <3 | |
|
necla_irmak Yeni Üye
| Konu: Geri: Resme fotoğraflardan Oluşmuş Efekti Verme Ptsi Eyl. 09, 2013 6:39 pm | |
| Harikaaa ellerine emeğine sağlık Ancak son kısımı yapamadım yani takıldım orda | |
|