daiblesse. Moderatör
Seviyeler Başarı Puanı: (655/5000)
| Konu: Miley Cyrus V Magazin'in Mayıs Sayısı için Soyundu! Paz Mayıs 05, 2013 10:41 pm | |
| Disney Channel'da yayınlanan Hannah Montana dizisi ile müzik ve oyunculuk sektöründe ilerleme kaydeden Miley Cyrus, V Magazin dergisinin Mayıs sayısına birbirinden iddialı pozlar verdi. Hannah Montana imajından tamamen sıyrılan 20 yaşındaki şarkıcı, dergi ile gerçekleştirdiği röportajında bu yıl yayınlayacağı yeni albümü hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Miley'nin dergiye verdiği pozlarla ise uzun süre adından söz ettireceğe benziyor.Müzik çalışmaları Hakkında:Pharrell çalışmak istediği ilk kişiydi. Evime bir çok menajer ve prodüktör geliyordu ve nereden başlayacağım bilmiyordum. Pharrell ile bir araya geldim. Kendimi ilk kez stüdyoda özgür hissettim. Şimdi kendi yolumdayım. Beni Pharrell ile bir araya gelmemi sağlayan insanlara çok minnettarım. Hayatımda hiç birisi için bu kadar çok minnettar olmamıştım. Bu çılgınca. Birlikte çalışmaya başlayalı neredeyse yıl oldu ve hayatım tamamen farklılaştı. Sadece bu kayıtta değil, Sonsuza kadar onunla çalışmaya devam edebilirim. Sektör Hakkında :Bu sektörde kimse sana bir ayna çevirmez ve güzel yanlarını görmeye teşvik etmez. Gerçek seni görmeni istemezler çünkü böyle olursa onlara ihtiyacın kalmaz. Eğer kaçıracak bir şey yoksa onlara ihtiyacın yoktur. Yeni Albümünün Hikayesi Üzerine : Heyecanlıyım çünkü bu albümde ne istersem söyleyebilirim. Bu albümümde şarkıları kaydederken daha rahat ve daha da iyiyim. Bu çalışmaları iki yıl önce yapmış olsaydım bu şarkıları söylemeye çalışan küçük bir velet olurdum. Bu kim olduğum ile ilgili değil. Kanıtlamak istediğim şey bu! Şimdi bunu kimseye kanıtlamaya çalışmıyorum. Pharrel Williams, Miley Cyrus Hakkında :Ona hep şöyle diyordum: "Senin kendine bakışın, dünyaya bakışın çok doğru. Şimdiyi yakala ki 30'ların mükemmel olsun. Şu anda sen gerçekten çok iyisin ve yeteneklisin ama sakın gençken her şeyi isteyen diğer kızlar gibi olma çünkü çevrendeki tüm bu saçmalıklardan 25-30'lu yaşlarında etkilenirsin. Gücünü keşfet." Şimdi bir yıl oldu ve fark tamamlandı. Onunla ilk tanıştığımda yaklaşık beş buçuk milyon Twitter takipçisi vardı. Şimdi bakın 12 milyon olmak üzere. İlk Kaydettiği Şarkı Hakkında : Geçen gece P ben çalışırken ben de bir yandan dinliyordum. Sonra evdeki Liam'ın yeğenleri dans etmeye başladı. Gelip dediler ki: "Bu Pharrell'la yaptıklarınız mı? Doping gibiler." Duymak istediğim tam olarak buydu. Herkesin yaptığımız şeyi beğenmesi. İlk kaydım da hissettiğim de buydu. İnsanların ne beklediği umrumda değil. Orta parmağımı kaldırıp onlara diyorum ki: "Canın cehenneme. İnsanlar beni sevsin diye kayıt yapmıyorum!" İnsanların beni sevmesi için kayıt yapıyorum ama bunu beni anlamalarını istediğim için yapıyorum. İşi üzerine: Her gün çalışıyorum asistanlarım : "Biz stüdyoda olmadığımda bile şarkı söylemeni duymak istemiyorum. Sabah 5'ten akşam 5'e kadar seninleyiz." diyorlar. Ben de bu süre içinde evimde ve erkek arkadaşımın yanında değilim. Çalışıyoruz. Her sabah erkek arkadaşımla Starbucks'a gidecek vaktim bile yok. Keşke yapabilseydim ama yapamıyorum. Serin evimde oturup onunla zaman geçirmek isterdim ama tüm gün stüdyodayım. O her sabah saat 6'da kalkıyor ve işe gidiyor bense 5'te kalkıp stüdyoya gidiyorum. Konu winchester. (Feyza)a aittir. | |
|