Bnm adım Selin biz (Zehra Zeynep Ufuk) 4 kuzeniz bir gün onlar bize yatıya gelmişlerdi yağmur yağıyordu herkez uyuyodu ben su içmek için kalktım mutfakta birinin gölgesini gördüm ama korkmadım ışık açıktı belki annemdi belkide kuzenlerimden biriydi mutfağa girdim zeynep su içiyordu bnde içtim tam odaya giriyordukki banyodan sesler gelmeye başladı biz zeyneple içeri girdik içerde zehra vardı boğazı sıkılmıştı can çekişiyordu zeynep çığlık attı annemler geldi hastaneye kaldırdık ama ufuk ortalıkta yoktu annemler hastaneye gitti bizde ufuk u almaya odaya girdik ama ufuk ortalıkta yoktu. Aynada şöyle yazıyordu kuzenlerin gelmeseydi sen ölecektin! yazıyordu içerden ufuk geldi gözleri şişmiş bir şekilde bayıldı zeynep te bayıldı bnm o anda gözlerim kapandı ama sanki arkadan biri gözlerimi kapamış gibiydi bana bayıldın diyorlar… Ama ben inanmyorum bu olaydan sonra evden taşındık ama her akşam o olay rüyama giriyor ve her aynaya bakışımda gözlerimde bir yazı yazıyor o evden niye taşındın? 1-2 hafta sonra kuzenlerimden ufuk öldü kahrolmuştuk zehra artık dayanamamış intihar etmişti zeynep kuzenlerimin evinde yangın çıkmıştı kimse kurtulamamıştı Kimse bu olaylara dayanamadı herkez öldü… Tek ben kalmıştım dayandım….
…SON…
(Bu olay tamaven hayal ürünüdür iyiki gerçek degil )
( Alıntı )