Arkadalar ben emre pc başınıza cin musallat eder ve arkadaşım serdarın korkusunu ben yazdım daha sürdürmemi isteyenler yorum atsın hikayeye geçelim:Bir Gün arkadaşlarla geziyorduk ve ben çok sıkışmıştım gülmem gerekir ama bu korku bende gülme hissi bırakmadı :// ve bi yere (BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM) demeden işedim asıl korkum bunu anladıktan sonra başladı
gözüm dönmeye başlamıştı ve arkadaşlarımla hala yürüyorduk ve arkadaşlarıma kankalar bana bişey oluoyor biraz bekleyin dedim:/.
ve sonunda hakanın yüzünden kan akıyordu ama bu bana cinlerin gösterdigi bi halisülasyondu hakana bunu söledigimde saçmalama kafanmı iyi dedi
cinler bana mussalat oldugu için böle korkunç ötesi şeyer gösteriyordu ben eve gitmek istedidim bilgisayar açtım açılırken yalnız kalmayacaktın diye bir yazı çıktı!!!
çok korktum pc açıldı inanmayacaksınız ama ymnle gerçek pc acaip acaip şeyler gösteridu artık kurtulamassın Die beyaz bi yazı yazdı açtım ve yasin okumaya başladım o an içimi saran derin bir korku vardı!
ve anneme gittim allahtan onun üzerinde kurulmuş bi halisülasyon yoktu ve annemle beraber gittik bi kalp gözü açık hocaya öle kandıran 3 kagıtcı bi hoca deildi gerçekten okudu üfledi ve içim birden ferahladı hoca bunun için para istemedi ama ben ona gerçekten 500 Tl vermek istedim neyse arkiler size tek bi açıklama
Dikkat Not: (BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM)
DEMEDEN HİÇ Bİ İŞ YAPMAYIN :/
( Alıntı )