Miley Cyrus Fan Türkiye
Öldüren Kızın Laneti Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Öldüren Kızın Laneti Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Öldüren Kızın Laneti

YazarMesaj
Mileylover
Yeni Üye
Yeni Üye
Mileylover

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 84

Seviyeler
Başarı Puanı:
Öldüren Kızın Laneti Imgleft0/0Öldüren Kızın Laneti Emptybarbleue  (0/0)
Öldüren Kızın Laneti Empty
MesajKonu: Öldüren Kızın Laneti   Öldüren Kızın Laneti Bullet-star-iconPerş. Haz. 28, 2012 8:19 pm

Ben kuzenlerimle birlikte konuşuyorduk yağmur çok yağıyordu hiç geçmeden annemler aradı ve gelemeyeceklerini söylediler ben ve kuzenlerim cin çağırmaya karar verdik benim böyle şeylere fazla inancım yoktu bir fincan aldık elimize ve film de gördügümüz gibi çagırdık aradan birkaç dakkika geçti ve elektirikler kesildi küçük kuzenim diğer odada uyuyordu ve bağırmaya başladı biz koşarak yanına gittik ama kuzenim uyuyordu ve sonra fark ettiki ses üst kataki boş evden geliyordu kuzenlerim korkuyordu benim böyle şeylere pek bir inancım olmadığı için yukarı gittim her zaman kitli olan kapı açıktı.ben içeri girdim ve etrafa bakındım kimse yoktu eve geri döndüm kuzenlerime evde hiç

( Alıntı )
http://cizgifilmplatformu.net.tc/

Öldüren Kızın Laneti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kızın Güzelliğini İçinizde Hissedin (: