Miley Cyrus Fan Türkiye
Telefona Gelen Mesaj Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Telefona Gelen Mesaj Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Telefona Gelen Mesaj

YazarMesaj
Eleanor
Moderatör
Moderatör
Eleanor

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13526

Seviyeler
Başarı Puanı:
Telefona Gelen Mesaj Imgleft1875/5000Telefona Gelen Mesaj Emptybarbleue  (1875/5000)
Telefona Gelen Mesaj Empty
MesajKonu: Telefona Gelen Mesaj   Telefona Gelen Mesaj Bullet-star-iconPtsi Nis. 16, 2012 12:41 am

(kendi hikayem değil, alıntı)

Ben o sıralar 19 yaşındaydım ….Birgün hiç beklenmedik bir anda telefonuma bir mesaj geldi şöyle yazıyordu;benimle oynamak istermisin. bende bunu herhalde bir sapık yazmış diye aldırmadımbu mesaj sık sık gelmeye başlayınca bir an korkuya kapıldım sanki birisi beni takip ediyor sandım evden hiç çıkmadım o sıralar bir arkadaşımla yaşıyordum adı merve idi o bana dediki boşver bir kere banada öyle mesajlar gelmişti.Hemde;Öleceksin yazıyordu bende aldırmadım dedi sonra o dışarı çıktı bende korkmayayım diye televizyonu açtım yine o mesaj geldi bu sefer şuan yanındayım yazıyordu çok korktum bir anda televizyon kapandı elektrikler gitti.bayılmıştım ayılınca polisleri gördüm sordum neden geldiniz diye dedilerki arkadaşınız sokakta aniden ölmüş elinde bir telefon vardı ve şunlar yazıyordu bak buluşucaz demiştim dedi bende intihar etmeyi düşündüm silahı elime aldım tam kendimi vuracaktım silah kendi vuruldu uyandığımda psikolojik tedavi görüyordum
http://demilovatofantr.usersboard.com

Telefona Gelen Mesaj
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mezardan gelen sesler
» Kızarmış Tavuktan Gelen Ses