Miley Cyrus Fan Türkiye
Yaşlı dede... Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Yaşlı dede... Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Yaşlı dede...

2 posters
YazarMesaj
sendies#
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
sendies#

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1835

Seviyeler
Başarı Puanı:
Yaşlı dede... Imgleft380/5000Yaşlı dede... Emptybarbleue  (380/5000)
Yaşlı dede... Empty
MesajKonu: Yaşlı dede...   Yaşlı dede... Bullet-star-iconPaz Mart 25, 2012 4:36 pm

Sene 2003 baslangici almanya yeni gelmisdik
ogün Daha 13 yasindaydim,Tabiki cocukluk iste yaramazlik yapmisdim, Annem bana cok kizmisdi.
ve dövmüsdü,Ondan sonra ben aglayarak odami kosdum Ve kapami kilitledim, Bir süre sonra kendimi Biraz Toplamisdim Neyse yatak dauzaniyordum Kafami Kaldir Kaldirmaz Karsimda Bir dede Gözüküyordu havdaydi ayaklari havadaydi dede aksaliydi ben bundan cok korkmusdum hemen kapayi acip anneme kosdum ama annem Oturma odasindaydi televiziyon acikdi oraya bakdim aksali dede eliyle beni cagriyordu ben yine agliyordum bagriyordum annem bana geldi kucakladi
bir akrabamiz da ordaydi o da dua okuduguna ragmen dede hep bana bakiyor hep beni cagiriyordu bunun üstüne annem telaslanip babami aradi ve babam akrabanin kocasiyla eve geldiler babam beni direk arabayi koyip son gazla hastahaneye götüryordu benim kafam annemin dizlerinin üstündeydi gözlerim kapaliydi gözlerimi acdim ve vefat eden daydimi gördüm dayim benle konusuyordu ben bisey anlamiyordum sonra bana burdan sag saga dönün dedi ben anlamadim ama hemen babama demisdim babam orda saga döndü dayim hep düz diyordu ama babam hastene yolunun baska yerde oldugunu söylüyordu.Annem ise dayim duyunca bunda bir is var diye babama sen oglani dinle dedi hep düz gidiyorduk böyle 15 dakika sonra yolumuza bir kiz cikdi yardim istedi annem birden firladi disariya agliyorduo tanimadigim kisiye sariliyordu.Babamda disariya cikdi hemen o kizla bisey konusdu.Birden hepsi arabaya bindi.Annem beni öptü ve dua etmeye basladi.
Beni hastaneye götürdükden sonra eve gitmisdik ben yatakdaydim sok altindayim
öbür gün anneme sordum anne bu kiz kim?Niye bizim evimizde?
Aslinda o kiz benim tek teyzemdi annemle babamin dügünde kacirılmis ve Almanya götürülmüsdü.O kiz benim teyzemmis.Orda kötü isler isgence yapmislardi.Onda
sonradan o dedenin ve dayimın niye bana göründüklerini anladim.
Teyzem suan cok mutlu ve evli iki cocugu var.Hergün bana telefon acar beni cok sever.Bu olaya inanan inasin ama unutmayin kimin basina geldiyse o inanir...
Yaşlıteyze
Merhaba ben hakan ben bir gün mersinden adanaya geliyorduk annemlerle.Birden önümüze yaşlı teyze çıktı.Babam sordu teyze akşam akşam işin ne bu mezarlığın kenarında diye?.Teyze hiç birşey demeden bize şöyle dedi.Oğlum beni adanaya kadar bırakırmısın gürselpaşayı bilirseniz o mahalleye.Babam tamam dedi ve aldık
ben önde oturuyordum.Arkaya teyzeye bakayım dedim aynadan baktım bana gülüyordu tip tip.1 veya 2 dakika sonra geri baktım birdenteyze yok oldu babama söyledim hemen arabayı durdurdu.Hemen indik ve babam arkaya baktı ve teyze geri dönmüştü babam hiç birşeydemedi ve evine bıraktı.Bir iki ay sonra merak ettik ve evine gittik bir amca çıktı karşı duvarda da bir poster var dı.O kadın kızıymış yani bir iki ay önceki yaşlı teyze...
Yurttaki Olay
Bende size başımdan geçen bi olayı anlatıyım bi gün ilahi kitaplarda cinler hakkında bilgi araştırması yaparken elime bazı dualar geçmişti.bigün yatakhanede toplanıp bu konuyu tartışıoduk bi yandan çerezler kolalar bisküviler oda ankara çöplüğünden beterdiherşey yere döküldü saçıldıı tam manasıyla berbattı.gece olduğunda bazılarımız karşı çıksada hep beraber tüm yatakhaneyi toplayıp çağırmaya karar verdik(haftasonu oldu için 20_25kişi idik)hepimiz bir yere oturduk ve bendeki duayı hep bir ağızdan okumaya başladık ve bir süre sonra geldi ve galiba kötü bir cine rast gelmiştik yatakları kanapeleri herşey bir anda havada uçuşutu tabi biz korkudan hemen o odadan çıkmaya çalışıoduk ama o kadar basit deildi hepimiz itilip kakılıorduk yatakhanemiz 2 bölümden ibaretti biz 1. bölümdeydik 1.bölümden 2.bölüme geçmeye çalışırken 1.bölümün elektrikleri kesildi.hepimiz bir odaya sığındık.merkez yurtta toplantı oldundan tüm hocalar merkezde toplantıdaydı yani yatakhanede 1.kattaki bekçiden başka kimse yoktu o çığlıkları gürültüleri bağrışmaları sabaha kadar dinledik.saklanddığımız odanın kapısına defter çöp kovası ne bulurlarsa atmışlar.ogün hepimiz sabaha kadar dua ettik bilenler kuran okudu bilmeyenler ise sabaha kadar namaz kıldık.sabahleyin kapıyı hocalar açınca önce korktuk sonra rahatladık ve tüm olan biteni anlattık sona hocalarla beraber bi kaç dua okuduk ve hocalarla olayların başladığı odaya gittiğimizde herşey dağıtılmış herşey elbise dolaplarımız açılmış elbiselerimiz yerlere saçılmıştı ama ilginç olan tek şey vardı oda yerde dünden kalan en ufak bi çöp yoktu bisküviler kolalar hepsi temizlenmişti sanki halılar süpürülmüş ve yıkanmış gibiydi en ufak bir çöp yoktu sadce eşyalar ve yataklar kırılıp dağıtılmıştı çöplerin nasıl kayboldunu hiç birimiz bilmioruz açıkçası merak bile etmedik ve bi daha bu tarz olayların yapılması planlandığı hiçbir ortama birdaha girmedim ve o duayıda şuan hala evimde bir kuranın arasına sakladım ve ogünden beri hiç çıkarmadım size tavsiyem cinlerle uğraşmayın bunu yaşayan biri olarak onlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın benim gibii
O Gece
bır gun benı cok etkıleyen bır erkekle tanıstım.aramızdakı sıcak bagları yok eden sey benden 12 yas buyuk olmasıydı.bulustugumuzgece yattık.ve ondan hamıle kaldım.oda benden kactı.sımdı nerde oldugunu bılmıyorum.ve 1 cocugum var.babası olayan bır cocuk.onund abenımde hayatım mahfoldu.sız sız olun dusunmeden karar vermeyin..
http://justinbieberturkey.forum0.net/
winchester.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
winchester.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3381

Seviyeler
Başarı Puanı:
Yaşlı dede... Imgleft220/5000Yaşlı dede... Emptybarbleue  (220/5000)
Yaşlı dede... Empty
MesajKonu: Geri: Yaşlı dede...   Yaşlı dede... Bullet-star-iconC.tesi Mart 31, 2012 3:17 am

Teşekkürler (:
https://twitter.com/ikibenimugurum
sendies#
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
sendies#

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1835

Seviyeler
Başarı Puanı:
Yaşlı dede... Imgleft380/5000Yaşlı dede... Emptybarbleue  (380/5000)
Yaşlı dede... Empty
MesajKonu: Geri: Yaşlı dede...   Yaşlı dede... Bullet-star-iconC.tesi Mart 31, 2012 12:22 pm

Rica ederim
http://justinbieberturkey.forum0.net/

Yaşlı dede...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» varlığı bilinmeyen dede.
» Yaşlı Kadın ve Altın Dişleri