Bu anlatacağım olaya inanmanızı tavsiye ederim.Bir gün arkadaşlarla ruh çağırmak için gece okulda toplandık.sonra bütün hazırlıkları yaparak ruh çağırmaya başladık.5 dk sonra garip şeyler olmaya başladı.korkarak okuldan kaçtık ve evlere dağıldık.evde elimi yüzümü yıkamaya gittim.aynaya baktığımda ise arkamda şeytan gibi birşey gördüm.arkamı döndüğümde yoktu.ve daha sonra korkunç olaylar olmaya başladı.devrilen ve zangırdayan eşya ve dolaplar,kabuslar.size tavsiyem ruh çağırmaya kalkmayın.
Öleceksin...
Bu olay 1 sene önce lgs sınavına hazırlanırken başımıza geldi.Bir gün dershane çıkışı deneme sınavı çözmek için en yakın arkadaşımla bize gelmiştik.Ben içecek birşeyler hazırlamaya mutfağa gittim.Arkadaşım da içerde çalışacağımız kitapları hazırlıyordu.Telefon çaldı we ben salona gittim telefonu açtım biri öleceksin diyordu, ama ses tanıdık gelmişti ve aldırmadım tekrar mutfağa döndüm.Ardından tekrar telefon çaldı artık sinirlenmeye başlamıştım söylenerek salona girdim, bu arada arkadaşım da telefonun susmamasına sinirlenmeye başlamıştı konsantre olamadığını söylüyorduki sesinde bi değişme oldu ve kesildi ben şaka yaptığını düşündümve telefonu açmaya gittim. Açtığımda yine aynı ses ölüceksin diyordu ve bende gülerek telefonu kapatım ve arkadaşımı azarlamak için odama doğru yöneldim.İçeri girdiğimde arkadaşımın kafası çalışma masasına düşmüştü bende bunu da şakanın bir parçası sanarak yanına gittim ve kafasını kaldırdım o an gördüklerim dün gibi aklımda değişik bir yüz ifadesi vardı çok korkmuşa benziyordu venefes almıyordu.Çok korktum ne yapmam gerektiğini bilmiyordum annemi aramak için telefona koştum ama telefon meşgul sesi veriyordu giderek telaşlanmaya başlamıştım tekrar odama arkadaşımın yanına döndüm ama odada yoktu.Defterler ve kitaplar darmadağın olmuştu korkmaya başlamıştım çığlık attım ama sesim çıkmıyordu çıldırmak üzereydim ve ter içinde yataktan kalktım ışığı yaktım ve odama bir göz gezdirdim herşey yerli yerindeydi saat 3 tü korkunç bir kabus görmüştüm ve telefon çaldı sıçradım ama sonuçta herşey bir rüyaydı diyerek telefona gittim arayan arkadaşımdı çok berbat bir rüya gördüğünü ve hala etkisinde olduğunu söyledi.Anlattığı rüya tıpkı benim gördüğüm gibiydi o anda tüylerim diken diken oldu.Bu ne anlama geliyordu?....
Ölü Tamirci
Bir Ölüden Yardım: 17 Ağustos depreminde ve sonrasında meydana gelen bir çok olayı televizyon ve gazetelerden tanık olmuşsunuzdur. Ben de televizyonda seyrettiğim bir olayı size anlatmak istiyorum. Depremden sonra bir çok insan evsiz kalmış ,ailesini yitirmiş ve yardıma muhtaç hale gelmişti işte böyle bir durumda hayır severler hemen bölgelerdekilerin yardımına koşmuştu. İstanbul'da oturan orta halli bir ailenin çocuğu olan Mustafa babasının arkadaşının yardım göndermek istediğini bölgedeki insanların her türlü yardıma muhtaç olduğunu duyunca ve de babasının yoğun ısrarlarına dayanamayınca arabasının bakıma vermekten vazgeçip hemen yola koyulmak üzere hazırlıklara başladı fakat bilmediği bir şey vardı arabasının çok önemli bir kusuru vardı ve bu kusur onu ölüme bile ???ürebilirdi. İnsanlara yardım etmek için arabayı bakıma sokmadan gittiği için bu arızayı öğrenememişti. Ve yola çıktıhiç durmadan gidiyor ve içinde insanlara yardım etme hazzını hissediyordu. Yolda arıza gittikçe arttı fakat arıza arabanın tekerlerinde olduğu ve çok hissedilir olmadığı için farkına varamadı. Hava karamak üzereydi lastiğinin kabaklaştığının farkına vardıhemen indi arabasının arkasına gitti ve yedek lastiği aradı daha fazla yük alabilmek için çıkardığını hatırladı ve kahroldu kimbilir kaç insan bu yardımı dört gözle bekliyordu. Birden yolda tamirci elbisesi giymiş bir adamın geldiğini gördü ve de elinde bir lastiğin olduğunu adam az ileride lastiği patlamış birine ???ürdüğünü söyledi. Mustafa ona derdini anlattı adam istersen bu lastiğini sana verebilirim ben daha sonra yine getiririm dedi . Ve tamirci arabaya lastiği taktı arabanın tekerlerindeki hayati derecede önemli arızayı da görüp onardı. Mustafa isterse onu gideceği yere kadar bırakabileceğini söyleyecekti ki arkasını döndüğünde adamın olmadığını gördü hayretler için yola devam etti yaklaşık 5 dakika gitti veya gitmedi bir kazanın olduğunu ve içinden çıkarılan cesedin kendisine yardım eden kişi olduğunu gördü çevredeki adamlara sordu ve kazanın yaklaşık 1saat kadar önce gerçekleştiğini öğrendi adeta nutku tutulmuş kul sıkışmış ve Hızır yetişmişti.
Şeytanın İzi
2003'de ailemle trabzona gitmeye kara verdik sonra yola koyulduk babamlar bizi otobüse biraktı ve bizde otobüse bindik 2 saat geçti1 saat daha geçti tabii ben uyuyodum sonra uyurken bir gürültü duydum kalktığımda annem bana arabadan çıkmamamı ve çamdan bakmamamı söyledi ve bende sözünü dinlemedim annemin dışarı çıktığımdaysa bir araba bize çarpmış ve bize çarpan otomobilin sahibi kanlar içindeydi ve ayakları görünmüyordu sonra bunun şeytan olduğu anlaşıldı trabzona vardık yaylasını görmek istiyordum ve yaylaya gittik orda bir depo vardı biz saat:9.30 ormana giderken bir grup kız bize şeytan diye barnayla yaklaştı ve bende deponun üzerine bir baktımki ölen adam deponun üzerinde ve bir daha trabzona gitmedim