Miley Cyrus Fan Türkiye
Karındeşen Jack'ten mektup var Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Karındeşen Jack'ten mektup var Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Karındeşen Jack'ten mektup var

5 posters
YazarMesaj
anhelina.
Süper Mod
Süper Mod
anhelina.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6849

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft1190/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (1190/5000)
Karındeşen Jack'ten mektup var Empty
MesajKonu: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconC.tesi Ara. 11, 2010 8:21 pm

Ben kim miyim? Ondokuzuncu yüzyılın günah keçisiyim ben… İnsanlar nedenini anlayamadığım bir şekilde benim karın deşmeme takılmış durumdalar. Ben sadece duyarlı bir vatandaşım. Sizlerin ahlak anlayışınız sizi fahişelerin varlığını yadsımaya itiyor. Ben ise onların seçtiği yola tümüyle saygı duymakla birlikte onların ahlak anlayışının benimkiyle yarattığı çelişkiyi görmezden gelmeyip boğazlarını kesiyorum. Ve bunu son anlarında onlara yapay bir incelik göstermeden yapıyorum. Siz de takdir edersiniz ki ne kadar günahkar olursa olsun her vatandaş dürüst bir ölümü hakeder patron...

Sizin pis işlerinizi hallediyorum ve sizin bunun için vicdan azabı duymanız bile gerekmiyor. Çünkü bunları yapıp yapmamam gerektiğini size sormadım ben. Siz içten içe toplumdan bir parazitin daha eksilişine sevinip, bu temizlikte hiç parmağınız olmayışının da rahatlığını yaşıyorsunuz. Tam olarak ihtiyaç duyulduğu kadar yerine getirdiniz siz topluma karşı sorumluluklarınızı. Siz iğrenme ve aşağılama dolu sözlerinizle işaret ettiniz. Ben günahı işledim. Düşünen ile birşeyler yapan aynı bünyede buluşmadığı için masumsunuz siz. Boğazını kestiğim an atardamarından fışkıran kan sizin yüzünüze sıçramadığı için masumsunuz. Görmeliydiniz o kirlenmiş vücuttan temiz kanın kaçışını dostlarım. Kötüyle iyinin birbirinden böyle yoğun bir istekle sıyrılışını ancak o anda bu kadar açık seçik görebilirsiniz patron. Bu da benim ödülüm olsa gerek…

Siz içinizdeki karanlığı görmezden gelerek ne kadar zayıf ve önemsiz olduğunuzu gösterdiniz. Bu dünyanın sizin gibilerle dolu oluşuna ve bu yalanı birlikte yaşayışınıza içten içe şükrediyorsunuz. Varlığı korkularınızın ortaklığına dayanan toplumunuzun sıcak kollarında güvende olduğunuzu sanıyorsunuz. Oysa güvenliğiniz de toplumun görmezden geldiği yalanlarınızdan biri sadece… Şükretmeniz gereken sizin için gelmeyişim! Sizin kanınızın akışının bana zevk vermeyişine şükretmelisiniz. Sizi hayatta tutan yaşamlarınızın önemsizliğidir sevgili dostlarım.
Bu gece fazla mesai yapacağım sizler için. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Sevgiyle,
blackout.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
blackout.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 17804

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft5000/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconC.tesi Ara. 11, 2010 8:22 pm

ayh.!
http://www.blackonut.tumblr.com
anhelina.
Süper Mod
Süper Mod
anhelina.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6849

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft1190/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (1190/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconC.tesi Ara. 11, 2010 8:26 pm

Ben okuyunca yerimden zıpladım
Önemsiz
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft720/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (720/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconC.tesi Ara. 11, 2010 8:28 pm

görüşmemek üzere Jack ./
titredim ya :(
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconC.tesi Ara. 11, 2010 8:59 pm

M.L Jack.
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9322

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft400/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconCuma Ara. 17, 2010 2:51 am

Korktum ya
Sağol
http://ashleybenson.fanforum.biz/forum
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2432

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft5/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (5/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconCuma Ara. 17, 2010 11:27 pm

^^SloryStar^^ demiş ki:
Korktum ya
Sağol
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9322

Seviyeler
Başarı Puanı:
Karındeşen Jack'ten mektup var Imgleft400/5000Karındeşen Jack'ten mektup var Emptybarbleue  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Karındeşen Jack'ten mektup var   Karındeşen Jack'ten mektup var Bullet-star-iconCuma Ara. 17, 2010 11:29 pm

Dün gece aklıma geldi uyuyamadım
Yüzümü yıkamaya gittim
Aynaya bakmaktan korktum
Arkamda gibiydi...
http://ashleybenson.fanforum.biz/forum

Karındeşen Jack'ten mektup var
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karındeşen Jack