Miley Cyrus Fan Türkiye
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

bence korkudan ölmeyecekseniz bakın

3 posters
YazarMesaj
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Imgleft720/5000bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Emptybarbleue  (720/5000)
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Empty
MesajKonu: bence korkudan ölmeyecekseniz bakın   bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 6:55 pm

bir gece rüyamda bir el gördüm bizim evin kapısına sıkışmıştı sonra birden bire el kızarmaya başladı bende nefes alamamaya başladım uyandım el boğazımdaydı boğazım kızarmıştı sonra yukarıda bir asa gördüm pembeydi garip garip şeyler görmeye başlamıştım el benim boazımı bırakmıştı ben tabii o sırada çığlık attığım için annem uynammıştı yanıma gelmişti boğazımı görünce çok panik yaptı noldu kızım dedi bende herşeyi tek tek anlattım oda ertesi gün beni psikolağa götürdü meersem her 12 yaşındaki kızlarra şeytan2010dan itibren boğuoymş sonra vücut hastalıkları bölümüne gittik pençe izi kalmıştı kırmızıydı oda bu şeytan pençesi dedi eğer biraz daha içine girseymiş beni zehirler öldürürmüş ve yakarmışş ALLAH KORUDU YARABBİM ONA İNANDIĞIM İÇİN BENİ KORUDU SEVDİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUDU ÇÜNKÜ BEN ONUN SEVİLEN KULUYUM işte böle ALLAHA hep inanın tavsiyem FARZdır İNANIN
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2432

Seviyeler
Başarı Puanı:
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Imgleft5/5000bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Emptybarbleue  (5/5000)
MesajKonu: Geri: bence korkudan ölmeyecekseniz bakın   bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:07 pm

Ben 14'üm ama 12'de böyle birşey olmadı =D Neyse şükür Allah'ıma <3 (=
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: bence korkudan ölmeyecekseniz bakın   bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:13 pm

:S :S :S
Teşekkürler.
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Imgleft720/5000bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Emptybarbleue  (720/5000)
MesajKonu: Geri: bence korkudan ölmeyecekseniz bakın   bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:51 pm

ayyy :( 12,5 yaşındayım ben (= ayy Allah korusun valla tırsıcı xD
önemli değil kızlarr :D
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com
blackout.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
blackout.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 17804

Seviyeler
Başarı Puanı:
bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Imgleft5000/5000bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Emptybarbleue  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: bence korkudan ölmeyecekseniz bakın   bence korkudan ölmeyecekseniz bakın Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:53 pm

asmin.miLey# demiş ki:
:S :S :S
Teşekkürler.
http://www.blackonut.tumblr.com

bence korkudan ölmeyecekseniz bakın
1 sayfadaki 1 sayfası