bir gün aradaşıma gitmiştim.giderken hava çok güzeldi.ama birden gök gürlemeye ve şimşek çakmaya başlamıştı!çok korkmuştum!koşarak arkadaşımın evine gittim.arkadaşıma seslendim!gel kapı açık diye seslendi!içeri girdiğimde yoktu!onu aramaya başladım!arkadaşım yatağın üstünde eline kolunu çok garip biçimde sallıyordu!!birden kendini yere attı ve biri beni çekiyormuşçasına sürüklendim!artık bende yerdeydim!arkadaşımın gözlerinin renkli kısmı sanki açık maviydi!arkadaşımın yatağından birden yılan çıktı!kendimi geri çekmeye çalıştım ama kıpırdayamadım!yılan birden koskocaman oldu ve birden ne olduğunu anlamadan patırtılar duyduk!aman allahım oda neydi!bize doğru bir yığın ne üdüğü belirsiz yaratıklar bize doğru koşuyordu!arkadaşımdirildi adeta!birbirimize sarıldık!yaratıklar korkunç çığlıklar atıyordu!ve yüzleri şöyleydi;gözleri ağzının,ağzı kulak yerinde ve alınlareı çenelerindeydi ve çene alınlarındaydı!evde bir patırtı koptu!ev başımıza yıkıldı!ve yan taraftaki bakkalınsahibi gaffur amca ile çırağı hüsamettin bizi gelip kurtardı!!çok ürkmüştük!bacalarımız titriyordu!o günü hiç unutamadı!!