Miley Cyrus Fan Türkiye
fotoğraftaki hayalet19+ Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
fotoğraftaki hayalet19+ Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

fotoğraftaki hayalet19+

2 posters
YazarMesaj
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
fotoğraftaki hayalet19+ Imgleft720/5000fotoğraftaki hayalet19+ Emptybarbleue  (720/5000)
fotoğraftaki hayalet19+ Empty
MesajKonu: fotoğraftaki hayalet19+   fotoğraftaki hayalet19+ Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 6:53 pm

bir gün ailecek denize gittik saat 15:00 idi denizde durulanma yeri ne gittim yanımda 11 yaşındaki süt ablam da vardı.o benim resmimi çekiyor bende poz veriyordum.sonra annemlerin yanına şezlonklara uzanmaya gittik.süt ablamla şezlonklarımızı yan yana birleştirecek şekilde yağıştırdık.resimlerime bakıyorduk.bir de ne görelim en güzel pozumun yanında bir kadının ruhu duruyor azımm açık kaldı.sonra tuvaletimm geldi süt ablam yanımda deildi.sonra birden bire yanımda birinin ceseini gördüm.öbür yanımda ise bir ruh varı hemen donumu çektim hemen annemlerin yanına gittim annemlere anlattım inanmadılAR ama süt ablam inandı çünkü oda GÖRDÜ eve gidince fotoğraf makinesindek ruhu gösterdim annem inandı evimzde bir ruh resmi vardı gece su içeyim dedim resim mutfaktaydı su içerken resim bana güldü oradan koşa koşa odama gittim saklandım ağladım.
arkiler bu yalan değil!
arkadaşlarınız yalan sölerse ü yü unuttum ama yalanı aslaa!diyin
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2432

Seviyeler
Başarı Puanı:
fotoğraftaki hayalet19+ Imgleft5/5000fotoğraftaki hayalet19+ Emptybarbleue  (5/5000)
MesajKonu: Geri: fotoğraftaki hayalet19+   fotoğraftaki hayalet19+ Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:06 pm

Çüşş ! Sağol . =D
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: fotoğraftaki hayalet19+   fotoğraftaki hayalet19+ Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:11 pm

*ha .
internette de var.
görsellere resimdeki hayalet yazın :S
sağol.
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
fotoğraftaki hayalet19+ Imgleft720/5000fotoğraftaki hayalet19+ Emptybarbleue  (720/5000)
MesajKonu: Geri: fotoğraftaki hayalet19+   fotoğraftaki hayalet19+ Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 7:53 pm

ayy evet varmış :(
ben de hayalet görmüştüm çok korkutucuydu ama resmi sildim sonra ayyy :(
önemli değil :D
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com

fotoğraftaki hayalet19+
1 sayfadaki 1 sayfası