Miley Cyrus Fan Türkiye
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti

4 posters
YazarMesaj
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2432

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft5/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (5/5000)
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Empty
MesajKonu: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:03 am

Ben birgün teyzemgilde kalmıştım.Kuzenimin (Töbe Yarabbi) Allah inancı yok. Anladınız işte. Kuzenimi korkutuyorlarmış.Ben kuzenimin odasında kalıyordum.O sabah o8.oo civarı dershaneye gitti.Ben odada yanlızdım yan odada da eniştem vardı.Uykudan gözlerimi açamıyordum o derece yani. Sonra eniştem beni çağırır gibi oldu tam kalkıyım dedim.Odadaki sandalye dönerek yanıma gelip geri dönüyordu .Elbise dolabıda kendi etrafında dönüyordu. Sesim çıkmıyordu bağırmaya çalışıyordum ama sesim çıkmıyordu.öylece yorganın altına saklandım.Daha sonra eniştem geldi ve herşey olduğu yerde durdu ! Sanki hiçbirşey olmamış gibi.Eniştem gelince odadan nasıl çıktığımı bilemedim. Odaya girince ilk önce her yer kırmızı görünüyordu gözüme gözlerimi ovuşturdum açınca bir varlık belirdi kapattım gözlerimi geri açtım kayboldu ! Enişteme öyle bir sarılmışım ki anlatamam size ! şaşkın

Tamamen Gerçektir ! Kendim Yaşadım Bunu !

anhelina.
Süper Mod
Süper Mod
anhelina.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6849

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft1190/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (1190/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:30 am

Ben yerinede olsam arkama bakmadan o evden kaçarım.Ayy çok kötü bir durum
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft5/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (5/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:35 am

Bida bana sor o an altıma kaçırmamışım yani şükür .
anhelina.
Süper Mod
Süper Mod
anhelina.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6849

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft1190/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (1190/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:37 am

Kuzenin ailesi Allah'a inanıyormu
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:39 am

Evet,teyzem her cuma duasını eksik etmez yani ama kuzenim vede eniştemin pek inandığı söylenemez
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9322

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft400/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:41 am

O konuda bir şey demek istemiyorum
Neyse
Ama senin kendi yanılmaların olabilir canım
Gerçek olup olmadığı konusunda bilemiyorum
http://ashleybenson.fanforum.biz/forum
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:45 am

Yanılma veya gerçek olması ne yazık ki bir şey değiştirmiyor bebeğim. Ama ben o anı yaşadım yaa ...Ama yanılma olması genede iyi en azından arkasının olmadığı belli :D
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft400/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:47 am

Psikoloğunla bunuda görüş canım
Sorun yok hepimize olabilir (bana bazen)
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:49 am

^^SloryStar^^ demiş ki:
Psikoloğunla bunuda görüş canım
Sorun yok hepimize olabilir (bana bazen)

Görüşeceğim bebeğim aman size olmasın o an varya ölüm resmen..Kıyamam size (:
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 1:51 am

Sağol canım =)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 3:07 am

ben olsam psikolojim sıfırlanır.
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 4:13 am

töbe yarabbi :D Korkutmayın beniii
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 4:14 am

Korkma bir şey olmaz
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 4:19 am

İnşallah
SloryStar
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
SloryStar

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 4:21 am

Korkma
selicious.
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
selicious.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7712

Seviyeler
Başarı Puanı:
Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Imgleft720/5000Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Emptybarbleue  (720/5000)
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 6:20 pm

ay ben de korkardım yalan söylemeyeyim :D
sen korkma ama xD
http://www.selenagomezfan.nice-boards.com
burvoice
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
burvoice

Seviyeler
Başarı Puanı:
MesajKonu: Geri: Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti   Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti Bullet-star-iconPaz Ara. 05, 2010 6:22 pm

Elimde olan birşey değil . =D

Bu Olay Benim Kendi Başımdan Geçti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arkadaşımın Yaşadığı Olay
» 5 Arkadaşın Yaşadığı Olay
» Van Depreminden Sonra Yaşanan Gerçek Olay . .
» Kendi Yapımım Textureler..
» 73 Tane Brush Paketi-(Kendi Uploadım)