Miley Cyrus Fan Türkiye
Osmaniye - Büyülü Kale. Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Osmaniye - Büyülü Kale. Mjzkq
Sitemize hoşgeldiniz!
Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedi0r.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Miley Cyrus Fan Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK MILEY CYRUS FAN SİTESİ 2008 ©

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Türkiye'nin en aktif Miley Cyrus fanına hoşgeldin!
Türkiye'nin en büyük Miley Cyrus fan ailesiyle mükemmel bir yaz geçirmeye ne dersin?

Osmaniye - Büyülü Kale.

4 posters
YazarMesaj
''SevEkremSanti.''#
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
''SevEkremSanti.''#

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4394

Seviyeler
Başarı Puanı:
Osmaniye - Büyülü Kale. Imgleft285/5000Osmaniye - Büyülü Kale. Emptybarbleue  (285/5000)
Osmaniye - Büyülü Kale. Empty
MesajKonu: Osmaniye - Büyülü Kale.   Osmaniye - Büyülü Kale. Bullet-star-iconCuma Eyl. 10, 2010 9:29 pm

Osmaniyenin Bir köyüne gitmişti bi arkadaşım..
oralılar aslen ..
orda taa annesinin küçüklüğünden kalma bi kale var ..
bende gördüm ..
böyle kocamaan. , bazı yerleri yıkık.. fakat kimse oraya giremiyor , girmeye cesaret edemiyor..
arkadaşımda götürdü oraya beni denedik gerçekten olmuyor.. çıkmaya çalıştıkça geri atıyor kale seni Osmaniye - Büyülü Kale. 357148
aacayip biseydi ..
sonra bi gün benim arkadaşımın kuzenleri , kalenin yanındaki mağaraya girmişler .. fakat ordan böyle hayalet gibi bişey çıkmış ve onları kovalamaya başlamış ..değişik bişeymiş ama .. ( hatta arkadaşımda şahittmiş) kimse o kaleyede hiç bi zaman çıkamamış .. daha birsürü şeyler olmuş orayla ilgili ama aklıma gelen bunlar..
yani lanetli. Osmaniye - Büyülü Kale. 357148 Osmaniye - Büyülü Kale. 357148
anhelina.
Süper Mod
Süper Mod
anhelina.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6849

Seviyeler
Başarı Puanı:
Osmaniye - Büyülü Kale. Imgleft1190/5000Osmaniye - Büyülü Kale. Emptybarbleue  (1190/5000)
MesajKonu: Geri: Osmaniye - Büyülü Kale.   Osmaniye - Büyülü Kale. Bullet-star-iconPaz Eyl. 12, 2010 2:38 am

Ayy Korktum Ya. Sağol Canım
''SevEkremSanti.''#
Bağımlı Miley Fanı
Bağımlı Miley Fanı
''SevEkremSanti.''#

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4394

Seviyeler
Başarı Puanı:
Osmaniye - Büyülü Kale. Imgleft285/5000Osmaniye - Büyülü Kale. Emptybarbleue  (285/5000)
MesajKonu: Geri: Osmaniye - Büyülü Kale.   Osmaniye - Büyülü Kale. Bullet-star-iconPaz Eyl. 12, 2010 11:35 pm

Bende Korkmuştum .. Gördüm Bide Ya Rüyama Girmishti Osmaniye - Büyülü Kale. 823308
alisonlovato
Emekli
Emekli
alisonlovato

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 23267

Seviyeler
Başarı Puanı:
Osmaniye - Büyülü Kale. Imgleft2665/5000Osmaniye - Büyülü Kale. Emptybarbleue  (2665/5000)
MesajKonu: Geri: Osmaniye - Büyülü Kale.   Osmaniye - Büyülü Kale. Bullet-star-iconPtsi Eyl. 13, 2010 12:20 am

'Strawberry. demiş ki:
Ayy Korktum Ya. Sağol Canım
chepierce
Süper Mod
Süper Mod
chepierce

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10957

Seviyeler
Başarı Puanı:
Osmaniye - Büyülü Kale. Imgleft1280/5000Osmaniye - Büyülü Kale. Emptybarbleue  (1280/5000)
MesajKonu: Geri: Osmaniye - Büyülü Kale.   Osmaniye - Büyülü Kale. Bullet-star-iconPtsi Eyl. 13, 2010 1:22 am

Böyle şeylere pek inanmam açıkçası ama olabilir. :/ Lanet değil de ne bileyim Allah oraya kimsenin girmesini istemiyor olabilir.

Osmaniye - Büyülü Kale.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» büyülü köşk